Echo geslachtsbepaling

40,00

incl BTWDit is een echo van 15 minuten die we al vanaf 15 weken zwangerschap kunnen maken voor je. Hierbij kijken we of je kindje een jongetje of een meisje is en krijg je een drietal zwart wit foto’s mee. Het is ook mogelijk om de echobeelden op te laten slaan op een USB stick van het echocentrum. Deze USB stick kost € 5,00 en kun je de rest van de zwangerschap gebruiken voor het opslaan van echobeelden.

Neem contact op

2D echo

40,00

incl BTWDit is een echo van 15 minuten die we gedurende de gehele zwangerschap kunnen maken. Onze echoscopiste verteld tijdens het onderzoek over de bijzonderheden die jullie tegenkomen, je krijgt 3 zwart wit echofoto’s mee.
Op jullie verzoek kijkt de echoscopiste ook of het een jongen of meisje wordt. Voor €5,00 meer krijg je een USB stick met de foto’s hierop opgeslagen.

Neem contact op

3D/4D echo

105

incl BTWDit is een echo van ca. 30 minuten die we gedurende de gehele zwangerschap kunnen maken, hoewel de beste periode hiervoor tussen de 26-28 weken is. De echoscopiste start met het maken van 2D beeld van jullie kindje en verteld tijdens het maken van de beelden wat ze ziet en tegenkomt, vervolgens start ze met het maken van 3D echobeelden waarbij de nadruk ligt op het maken van een goed beeld van het gezichtje van het kindje. Je kunt de 3D foto’s laten opslaan op een USB stick welke wij verkopen voor € 5,00 per stuk. Je krijgt in ieder geval 6 zwart wit foto’s mee naar huis. Als je eerder bij ons bent geweest voor een geslachtsbepaling krijg je € 10,00 korting op de echoprijs.

Neem contact op

Je kunt ook bij ons terecht voor onderstaande medische echo’s

Termijnecho

53,14

incl. BTW
  • termijnecho
Neem contact op

20 weken echo

179,27

Incl. BTW
  • 20 weken echo
Neem contact op

Specifieke diagnose echo

44,28

Incl. BTW (op verwijzing of op eigen verzoek)
  • echo – bloedverlies
  • echo – groei
  • placentalokalisatie
  • echo – ligging
  • echo – vruchtwatercontrole
  • cervixlengte metingen
Neem contact op

Echo spiraal controle

40

Incl. BTW (op verwijzing of op eigen verzoek)
  • De echoscopiste beoordeeld of de spiraal goed op zijn plek zit. Je krijgt een factuur mee die je bij je zorgverzekeraar kunt indienen.
Neem contact op